Vårt utbildningssortiment
Vårt mål är att ge våra kunder relevanta utbildningar med hög kvalitet som anpassas utifrån din verksamhet. Vi kundanpassar vårt utbildningsutbud och kan även skräddarsy hela utbildningskoncept.
LAGAR, STANDARDER OCH FÖRESKRIFTER
Uppdatera din kunskap om de regelelverk som styr ditt arbete
EBR ESA
EBR ESA är framtagen av Energiföretagen Sverige och omfattar säker skötsel av och säkert arbete på eller invid elektriska anläggningar. Genom att tillämpa ESA följer elbranschen arbetsmiljölagen, elsäkerhetslagen och branschens tolkning av SS-EN 50110-1 Skötsel av elektriska anläggningar.
Elskador
HLR - Första hjälpen - Föreläsning
Vårt mål är att branschen ska få den bästa kompetensen gällande just el- och även fallskador och hur du ska agera vid olycka. Därför erbjuder vi HLR och Hjärt- och lungräddning som fokuserar på vad som händer i kroppen när den utsätts för strömgenomgång och hur du med kunskap kan minska skador på kort och lång sikt.
AMS
Arbete med spänning
Våra utbildningar varvar teori och har ett stort fokus på praktiska övningar som kundanpassas efter dina arbetsområden.
Nedtagning av nödställd & Fallskydd
Du som arbetar på hög höjd i stolpe, mast eller stålkonstruktion ska ha kunskap och förmåga att ta ner dig själv eller annan person vid olycka. Fallskyddsutbildning är för dig som arbetar där det finns risk för fall, tex takarbete.
Besiktningsutbildningar
Besiktning av hög kvalitet är en viktig del av infrastrukturens underhåll och säkerhet. Vi på SSÈ Consulting strävar efter att utöka antalet duktiga besiktningsmän till branschen och erbjuder därför ett flertal kundanpassade utbildningar.
Övriga utbildningar
Arbete på väg 1.1-1.3
Utbildning Arbete på Väg Steg 1.3 Grundkompetens för att få utföra vägarbete eller liknande arbeten (inkl. APV Nivå 1.1 & 1.2) Vi kan även erbjuda steg 2.1 Personal som utför vägarbete eller liknande arbeten, exempelvis projekteringsuppdrag, ledningsarbeten, på en vägbana eller tillhörande innerslänt (vägslänt) där passerande fordon förekommer
Säkra lyft
Utbildningen vänder sig till alla som använder lyftredskap i sitt arbete tex lastkopplare och signalmän eller till de som ska använda t.ex travers, mobilkran, traktormonterad kran, tornkran, pelarlift, telfers. Kursen vänder sig även till arbetsledare och skyddsombud som skall kunna planera arbetet med och runt lyftanordningarna